Nuno Rodrigues de Sousa

Rés-do-Chão/Ground Floor

Rés-do-Chão/Ground Floor Installation with wall painting: Wood, MDF. painting with sand on wood and MDF, window in aluminium and glass, aluminium ventilator 4,10 X 16 m Installation view: Electricity Museum, Lisbon The aim of this project was to construct, at full scale, a fragment of an idealised building based on a certain kind of architecture that exists in the suburban area of Lisbon. This facade was built inside the Electricity Museum of Lisbon as an extension of the pre-existing walls of the exhibition space. For this purpose some of the materials usually found in this kind of construction were actually used in the installation, like sand-textured paint, aluminium and glass.
Rés-do-Chão/Ground Floor Installation view: Electricity Museum, Lisbon
Rés-do-Chão/Ground Floor Installation view: Electricity Museum, Lisbon
Rés-do-Chão/Ground Floor Installation view: Electricity Museum, Lisbon
Rés-do-Chão/Ground Floor Installation view: Electricity Museum, Lisbon
Rés-do-Chão/Ground Floor Installation view: Electricity Museum, Lisbon